

Call alla 20th A all	l Bailtean Callera Bailtean	2 nd Annual Australian Islamic Ed	ucation (AAIE) Forum	
	, Minaret College, Melbourne			
7:45am	Registration Opens			
8:30 am – 8:40 am	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·			
	Welcome and Housekeeping			
0.40 0.50	Mr Mohammed Taksim – Executive Principal - Minaret College			
8:40 am – 8:50 am	ISAA Address Ms Aynur Simsirel - <i>ISSA Chair; ISV Principal Advisor</i>			
8:50 am – 9:00 am	Islamic Museum Australia Presentation – Mr Ali Fahour, General Manager			
Forum Session 1	Keynote Address - Understanding the Australian Curriculum and how to make it work for your school			
9:00 am – 9:30 am	Dr Deborah Price - Chair: Australian Curriculum Studies Association (ACSA); Program Director MMET, UniSA			
9:30 am	Transition (5 mins)			
Forum Session 2	Quality assessment & curriculum	Connecting the pedagogy of the Qur'an	Leadership & Curriculum: Our journey so	Embracing faith within the Early Years
9:35 am - 10:50 am	enactment	with a key General Capability of the	far at Al Siraat College	Framework
20.00 a	Muhammad Abdullah (Sydney)	Australian Curriculum	Esra Boz	Helen Schiele
	(-),	Salifu Baba	Co-Presenters:	Co-Presenter:
			Mohammed Azim/Sevdet Bektash/Suffian	Aynur Simsirel
			Amin/ Najma Anis-Reusch	,
10:50 am – 11:05 am	Morning Tea/Bazar (15 mins)			
Forum Session 3	Critical Perspectives on Curriculum in Islamic Schooling			
11:05 am – 11:35 pm	Mr Dylan Chown – CITE Research Fellow & Program Director - Islamic Education, UniSA			
11:35 pm	Transition (5 mins)			
Forum Session 4	Encouraging Inquiring Minds:	Critical perspectives on policy and	Infusing Islam into the Australian English	Making Thinking Visible in the Islamic
11:40 pm – 12:55 pm	Question It!	curriculum - implications on wellbeing	Curriculum	Studies Classroom
	Rohani Mohamad	Dr Gurpreet (Sonia) Cheema	Mohammed Azim	Aynur Simsirel
12:55 pm – 1:30 pm	Lunch/Bazar (35 mins)			
1:30 pm - 1:55 pm	Salah (1.10 pm)			
1:55 pm – 2:00 pm	Transition (5 mins)			
Forum Session 5	The Miracle In You	Enact Australian Curriculum through	Layers of Leadership for Curriculum	reSolve: Mathematics by Inquiry
2:00 pm – 3:15 pm	Inas Hassan	three engaging teaching and learning	Renewal	resources: Reforming the teaching and
		Modes	Andrew Houghton	learning of Mathematics
		Shefik Sahingoz		Shafia Ajmal
3:15 pm	Transition (5 mins)			
Forum Session 6	Update on Australian Islamic Studies Curriculum Project			
3:20pm – 3:50 pm	Professor Mohamad Abdalla – CITE Director, UniSA			
3:50 pm – 4.10 pm	Afternoon Tea/Bazar (20 mins)			
Forum Session 7	Panel Session (audience interactive)			
4:10 pm – 4:50 pm	Teacher led			
Forum Session 8	Forum Summary & Vote of Thanks - Professor Mohamad Abdalla			
4:50 pm – 5:20 pm				